44 saat sonra kurtarıldı, ilk isteği 'su' oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

44 saat sonra kurtarıldı, ilk isteği 'su' oldu

08.02.2023 01:18  Güncelleme: 01:32

44 saat sonra kurtarıldı, ilk isteği 'su' oldu Malatya'da 72 yaşındaki Hanife Teyze 44 saat sonra kurtarıldı, ilk isteği su oldu Kahramanmaraş merkezli depremler tüm Türkiye'yi yasa boğarken, enkaz bölgesinden gelen sevindirici haberler tüm Türkiye'ye umut oluyor.

44 saat sonra kurtarıldı, ilk isteği 'su' oldu

Malatya'da 72 yaşındaki Hanife Teyze 44 saat sonra kurtarıldı, ilk isteği su oldu

MALATYA - Kahramanmaraş merkezli depremler tüm Türkiye'yi yasa boğarken, enkaz bölgesinden gelen sevindirici haberler tüm Türkiye'ye umut oluyor. Malatya'da 44 saat sonra enkaz altından çıkarılan 72 yaşındaki Hanife Teyze'nin ilk isteği su oldu.

Bursa'dan bölgeye giden Karacabey Belediyesi ekipleri, AFAD ekipleri ve askerler Malatya'da bir enkazın altında kalan 72 yaşındaki Hanife Teyze için seferber oldu. Uzun uğraşlar sonucu Hanife Teyze enkaz altından çıkarıldı.

Enkaz altından 44.saatte sağlıklı olarak kurtulan Hanife Teyze ekiplerden ilk olarak su istedi. Ekipler Hanife Teyze'ye "Gözlerini açabilirsin, biz kurtardık seni" dediler. Sedyeye alınan yaşlı kadın temkinli davranınca ekipler, "Teyze artık düşmezsin artık kurtuldun" ifadelerini kullandı. Hanife Teyze, hazır bekleyen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 44 saat sonra kurtarıldı, ilk isteği 'su' oldu - Son Dakika


Advertisement