Adana'da Yalnız Yaşayan Kişi Evde Ölü Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da Yalnız Yaşayan Kişi Evde Ölü Bulundu

Adana\'da Yalnız Yaşayan Kişi Evde Ölü Bulundu

Adana'nın Çukurova ilçesinde yalnız yaşayan bir kişi, evinde ölü olarak bulundu. Komşuların kötü kokuları fark etmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Serdar Ömezli'nin cansız bedenini buldu. Ölmezli'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

20.09.2023 15:57  Güncelleme: 15:58

Adana'da bir kişi, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Şambayadı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, öğle saatlerinde bir apartmanın zemin katından kötü kokular gelince komşuları durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yalnız yaşayan Serdar Ömezli'nin (35) dairesinden kötü koku yayıldığını fark ederek zili çaldı. Kapıyı açan olmayınca çilingir marifetiyle kapı açıldı. Eve giren ekipler, Ölmezli'nin cansız bedenini buldu. Yaklaşık bir hafta önce öldüğü değerlendirilen Ölmezli'nin cansız bedeni, yapılan çalışmaların ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Yalnız Yaşayan Kişi Evde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement