Afyonkarahisar'da dolmuş şoförlüğü yapan uyuşturucu satıcısı peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Afyonkarahisar'da dolmuş şoförlüğü yapan uyuşturucu satıcısı peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı

Afyonkarahisar\'da dolmuş şoförlüğü yapan uyuşturucu satıcısı peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı

Afyonkarahisar'da dolmuş şoförlüğü yapan bir uyuşturucu satıcısı, polisin başarılı takibi sonucunda peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı. Operasyonda ayrıca uyuşturucu madde kullanan diğer şahıslar da işlem yapıldı. Narkotik polisi, kent genelinde torbacılara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

24.05.2024 11:03

Afyonkarahisar'da dolmuş şoförlüğü yapan uyuşturucu satıcısı, polisin başarılı takibi sonrası peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde torbacı diye adlandırılan sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Operasyonda dolmuş şoförlüğü yaptığı öğrenilen M.M.Z.'yi takibe alan ekipler, şahsı 3 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ve makasla birlikte yakaladı. M.M.Z. ile birlikte yakalanan B.A., D.Y. ve F.E. isimli şahıslar hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Kentteki bir dolmuş hattında şoförlük yaptığı öğrenilen M.M.Z.'nin emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin kent genelinde torbacıları yönelik çalışmalarının devam ettiği belirtildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Afyonkarahisar'da dolmuş şoförlüğü yapan uyuşturucu satıcısı peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement