Afyonkarahisar İhsaniye'de Ruhsatsız Silah ve Fişekler Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Afyonkarahisar İhsaniye'de Ruhsatsız Silah ve Fişekler Ele Geçirildi

Afyonkarahisar İhsaniye\'de Ruhsatsız Silah ve Fişekler Ele Geçirildi

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yapılan bir aramada, şüpheli bir araçta 6 adet ruhsatsız silah ve fişekler bulundu. İhsaniye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, İstanbul ile bağlantılı olduğu belirlenen 2 şahsın silah kaçakçılığı yaptığı bilgisi üzerine harekete geçildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

24.10.2023 11:26  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde şüpheli bir araçta yapılan aramada, 6 adet ruhsatsız silah ve fişekleri ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar il Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede İhsaniye İlçe Jandarma Komutanlığı kendilerine gelen bir istihbarat üzerine harekete geçti. İstanbul ile bağlantılı Ş.K. ve A.Ş. isimli 2 şahsın silah kaçakçılığı yaptığı yönünde bilgiler elde etti. Şahısların kullandığı araçta yapılan aramada sonucunda 6 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet şarjör, 15 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Afyonkarahisar İhsaniye'de Ruhsatsız Silah ve Fişekler Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement