Akrabaların Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akrabaların Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü

26.09.2017 12:31

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, aralarında daha önceden husumet bulunan akrabalar arasındaki tartışmada 1 kişi av tüfeğiyle öldürüldü.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, aralarında daha önceden husumet bulunan akrabalar arasındaki tartışmada 1 kişi av tüfeğiyle öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Narlı Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede, aralarında husumet bulunan Hüseyin D. (33) ve akrabaları Ferhat D. ve Emrah D. karşılaştı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Ferhat D. ve Emrah D. yanlarında getirdikleri av tüfeğiyle Hüseyin D.'ye ateş etti. Hüseyin D. aldığı kurşun yarasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaçan Ferhat D. ve Emrah D. ise jandarma ekipleri tarafından saklandıkları evde düzenlenen operasyonla suç aleti tüfekle yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Akrabaların Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü - Son Dakika


Advertisement