Anadolu Farm'ın 3 Yöneticisi Gözaltına Alındı - Son Dakika
3. Sayfa

Anadolu Farm'ın 3 Yöneticisi Gözaltına Alındı

Anadolu Farm\'ın 3 Yöneticisi Gözaltına Alındı

Çiftlik Bank benzeri vurgun yaptığı ve yaklaşık 200 milyon TL’lik para topladığı ileri sürülen Ekolium A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Farm’ın yöneticilerine yönelik operasyon yapıldı.

23.03.2018 14:49

Çiftlik Bank benzeri vurgun yaptığı ve yaklaşık 200 milyon TL'lik para topladığı ileri sürülen Ekolium A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Farm'ın yöneticilerine yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda Anadolu Farm'ın 3 yöneticisi gözaltına alınırken, mal varlıklarına el konuldu.

Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri'de faaliyet gösteren ve halk arasında Anadolu Farm olarak bilinen, Ekolium Bilişim Yazılım Tarım Hayvancılık Oto Tur. Gıda Lokanta San Tic. A.Ş. isimli firma yöneticilerine yönelik operasyon yaptı.

Yapılan operasyon sonrasında Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı F.Ö. ile Şube Müdürü V.M. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Kahramanmaraş'ta olduğu belirlenen A.Ö. isimli şahıs ise Kahramanmaraş'ta yakalanarak gözaltına alındı.

Firmanın Genel Merkezi, şubeleri ve şahısların adreslerinde yapılan aramalarda firma ve şahısların adına kayıtlı banka hesapları ile taşınmaz mal varlıklarına el konuldu.

Gözaltına alınan şahıslar haklarındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Anadolu Farm'ın 3 Yöneticisi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement