Ankara'da bir düğünde kavga çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ankara'da bir düğünde kavga çıktı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ankara\'da bir düğünde kavga çıktı

Ankara'nın Haymana ilçesinde gerçekleştirilen bir düğünde sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı. Kavgada sandalyeler havada uçuşurken silah sesleri duyuldu ve mikrofonu eline alan bir şahıs kavgayı ayırmaya çalıştı.

Düğünde kavga çıktı, yapılan anonslar da kavgayı ayırmaya yetmedi

ANKARA - Ankara'nın Haymana ilçesinde bir düğünde kavga çıktı. Düğünde vatandaşlar bir yandan halaya devam ederken diğer tarafta kavgaya devam etti.

Olay, Ankara'nın Haymana ilçesi Gültepe Mahallesinde gerçekleştirilen bir düğünde meydana geldi. Düğünde sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı. Kavgada sandalyeler havada uçuşurken silah sesleri duyuldu. Mikrofonu eline alan bir şahıs ise, "Yapmayın, ayıptır. Ateş etmeyin" diyerek kavga edenleri sakinleştirmeye çalıştı. O anlar ise bir vatandaşın kameralarına yansıdı.

Kaynak: İHA