Ankara'da Sığırcık Kuşlarının Görsel Şöleni - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da Sığırcık Kuşlarının Görsel Şöleni

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde akşamlar saatlerinde binlerce sığırcık kuşunun aynı anda gökyüzünde uçarak dans etmesiyle ortaya muhteşem görüntüler çıktı. Pursaklar'de binlerce sığırcık kuşunun gökyüzünde yaptığı dans görenleri büyüledi. Her yıl sonbahar ve kış aylarında görülen ve sürüler halinde şekilden şekle giren sığırcık kuşları, herkesin ilgisini çekti. Çıkardıkları seslerle de huzur veren sığırcıkların dakikalarca süren etkileyici gösterileri göz kamaştırdı. Pursaklar semalarında o anlar saniye saniye bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

22.01.2024 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da sığırcık kuşlarının görsel şöleni

ANKARA - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde akşamlar saatlerinde binlerce sığırcık kuşunun aynı anda gökyüzünde uçarak dans etmesiyle ortaya muhteşem görüntüler çıktı.

Pursaklar'de binlerce sığırcık kuşunun gökyüzünde yaptığı dans görenleri büyüledi. Her yıl sonbahar ve kış aylarında görülen ve sürüler halinde şekilden şekle giren sığırcık kuşları, herkesin ilgisini çekti. Çıkardıkları seslerle de huzur veren sığırcıkların dakikalarca süren etkileyici gösterileri göz kamaştırdı. Pursaklar semalarında o anlar saniye saniye bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ankara\'da Sığırcık Kuşlarının Görsel Şöleni
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da Sığırcık Kuşlarının Görsel Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement