ANTALYA'DA OTOMOBİL İLE TIR ÇARPIŞTI 2 ÖLÜ, 2 YARALI - Son Dakika
3.Sayfa

ANTALYA'DA OTOMOBİL İLE TIR ÇARPIŞTI 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Antalya'da TIR ile çarpışan otomobilin sürücüsü Ramazan Güç (56) olay yerinde, yanındaki Mustafa Emre Su (27) hastanede hayatını kaybetti.

06.04.2023 13:56  Güncelleme: 14:24

Antalya'da TIR ile çarpışan otomobilin sürücüsü Ramazan Güç (56) olay yerinde, yanındaki Mustafa Emre Su (27) hastanede hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 2 yolcunun yaralandığı kazayı, TIR şoförü Mustafa Türkmen (40) yara almadan atlattı.

Kaza, öğle saatlerinde Antalya- Isparta Karayolu Yeşil Karaman Mahallesi üzerinde meydana geldi. Antalya istikametinden gelen Ramazan Güç'ün kullandığı 07 EJF 01 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mustafa Türkmen yönetimindeki 32 KH 784 plakalı TIR çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle TIR ve otomobil savruldu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Ramazan Güç olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan yaralı avukatlar Dursun Göktürk (41), Zülal Kay (27) ve Mustafa Emre Su Kepez Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı Mustafa Emre Su, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayı yara almadan atlatan TIR şoförü Mustafa Türkmen ise gözaltına alındı. Avukatlar ve sürücü Ramazan Güç'ün Isparta Cezaevi'nde olan yakınlarının yanına gittiği öğrenildi. CENAZELER MORGDAN ALINDI

Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Ramazan Güç ve Mustafa Emre Su'nun cansız bedenleri, otopsinin ardından yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı. Ramazan Güç'ün cenazesi Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Hisarçandır Mahallesi'ne, Mustafa Emre Su'nun cenazesi ise Konya Akşehir'e toprağa verilmek üzere götürüldü.

ANTALYA\'DA OTOMOBİL İLE TIR ÇARPIŞTI 2 ÖLÜ, 2 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa ANTALYA'DA OTOMOBİL İLE TIR ÇARPIŞTI 2 ÖLÜ, 2 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement