Arnavutköy'de iş yerinden hırsızlık kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Arnavutköy'de iş yerinden hırsızlık kamerada

Arnavutköy'de iş yerinden hırsızlık kameradaİSTANBUL Arnavutköy'de çeşitli aparatlar ile girdikleri iş yerinden 15 bin TL değerinde eşya çalan hırsız polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

06.03.2023 12:35  Güncelleme: 13:02

Arnavutköy'de iş yerinden hırsızlık kamerada

İSTANBUL Arnavutköy'de çeşitli aparatlar ile girdikleri iş yerinden 15 bin TL değerinde eşya çalan hırsız polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 2 kişinin temkinli bir şekilde iş yerine girdikleri ve el çabukluğu ile elektronik eşyaları çaldıkları görüldü.

Olay 3 Mart günü sabah saatlerinde Arnavutköy Hadımköy Mahallesinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 2 erkek şahsın çeşitli aparatlar yardımıyla işyerine girdiği, işyeri içerisinden 1 adet kamera kayıt cihazı, 1 adet cep telefonu, 2 adet dizüstü bilgisayar çaldığı tespit edildi. Yaşanan olay nedeniyle iş yeri sahibi ise zararının yaklaşık 15 bin TL olduğunu belirtti. Polis ekipleri tarafından şüphelilerin yakalanmasına ilişkin başlatılan çalışmalar kapsamında, Y.Ç. isimli şahıs 6 Mart günü Hadımköy'de yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan Y.Ç. 'işyerinden ve kurumdan hırsızlık' suçundan adli makamlara sevk edildi.

Öte yandan güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülere 2 şahsın temkinli bir şekilde iş yerine doğru ilerlediği ve el çabukluğu ile elektronik malzemeleri çaldıkları anlar yansıdı.

Arnavutköy\'de iş yerinden hırsızlık kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arnavutköy'de iş yerinden hırsızlık kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement