Arnavutköy'de servis aracı ile otomobil kazaya karıştı: 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Arnavutköy'de servis aracı ile otomobil kazaya karıştı: 2 yaralı

Arnavutköy'de servis aracı ile otomobil kazaya karıştı: 2 yaralı Arnavutköy'de servis aracı ile bir otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

06.04.2023 10:05  Güncelleme: 10:45

Arnavutköy'de servis aracı ile otomobil kazaya karıştı: 2 yaralı

İSTANBUL - Arnavutköy'de servis aracı ile bir otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Sazlıbosna yolunda uzun araç kuyrukları oluşurken, yaşananlar vatandaşların cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kaza, sabah saat 07.50'de Arnavutköy- Hadımköy Yolu Sazlıbosna mevkiinde gerçekleşti. Barış E. yönetimindeki 34 FAM 718 plakalı otomobil, Hadımköy istikametinde seyir halinde ilerlediği esnada sollayarak isterken şerit değiştirdi. Şerit değiştiren otomobil Arnavutköy yönünde ilerleyen Atilla T. kontrolündeki 34 LSU 885 plakalı servis aracı ile çarpıştı. Kaza sonrasında araçlarda bulunan Atilla T. ve Yakup E. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerindeki vatandaşlar tarafından yapıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis kaza yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Kaza sonrasında yolda uzun araç kuyrukları oluşurken yaşananlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

Arnavutköy\'de servis aracı ile otomobil kazaya karıştı: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arnavutköy'de servis aracı ile otomobil kazaya karıştı: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement