Asfalt Tankeri Binalara Çarparak Durabildi - Son Dakika
3. Sayfa

Asfalt Tankeri Binalara Çarparak Durabildi

Asfalt Tankeri Binalara Çarparak Durabildi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde asfaltlama yaptığı yolda kayarak kontrolden çıkan tanker binalara çarparak durabildi.

18.10.2018 11:45

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde asfaltlama yaptığı yolda kayarak kontrolden çıkan tanker binalara çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Pirinççeşme Mahallesi'nde asfaltlama yapan belediyeye ait tanker, kaygan zeminde kontrolden çıktı. Sürücüsünün tüm uğraşlarına rağmen hakimiyetini sağlayamadığı tanker, 2 binaya çarptıktan sonra eski bir ahırı yıkarak durabildi.

Korkutan kazada, sürücü ve yanında bulunan bir kişi yaralandı. Mahalle sakinlerinin yardımıyla hastaneye kaldırılan 2 yaralı tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Asfalt Tankeri Binalara Çarparak Durabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement