Asker Eğlencesi İçin Soygun Yapan Şahıslar Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Asker Eğlencesi İçin Soygun Yapan Şahıslar Kamerada

Asker eğlencesi için soygun yapan şahıslar kamerada Antalya'da akaryakıt istasyonundan silah zoruyla 2 dakikada para ve sigara çalan 3 şüpheli tutuklandı Zanlıların askere gidecek arkadaşlarına asker eğlencesi düzenlemek için olayı gerçekleştirdikleri öğrenildi Asker eğlencesi için soygun...

09.08.2018 13:34

Asker eğlencesi için soygun yapan şahıslar kamerada

Antalya'da akaryakıt istasyonundan silah zoruyla 2 dakikada para ve sigara çalan 3 şüpheli tutuklandı

Zanlıların askere gidecek arkadaşlarına asker eğlencesi düzenlemek için olayı gerçekleştirdikleri öğrenildi

Asker eğlencesi için soygun yapan şahıslar tutuklandı

ANTALYA - Antalya'da akaryakıt istasyonundan silah zoruyla para çalan 3 şüpheli tutuklandı. Zanlıların askere gidecek arkadaşlarına asker eğlencesi düzenlemek için olayı gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Döşemealtı ilçesi Dağbeli Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda 22 Temmuz tarihinde sabaha karşı meydana gelen olayda, 2 şüpheli yüzleri kapalı ve birinin elinde tabanca diğerinde pompalı tüfekle market bölümüne girdi. Silahı market çalışanına yönelten şüpheliler, kasadaki 6 bin 500 lirayı ve bir miktar sigarayı alıp kaçtı.

İhbar üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Jandarma ekipleri, istasyonun güvenlik kamerası başta olmak üzere 128 iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleriyle soygunda kullanılan otomobile benzerlik gösteren 275 otomobili inceledi.

Asker eğlencesi için soygun

Kimlikleri tespit edilen Y.Y., S.C.Y. ve G.U., Döşemealtı, Kepez ve Serik ilçesinde gözaltına aldı. Şüphelilerin olayda kullandığı kuru sıkı tabanca ve pompalı tüfek de ele geçirildi. Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığında ifade işlemleri tamamlanan zanlılar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin ifadelerinde askere gidecek olan arkadaşlarına eğlence düzenlemek amacıyla soygun olayını gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Soygun anı kamerada

Öte yan zanlıların olayı gerçekleştirme anı ise istasyonun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Dörtlü farları yanık şekilde istasyona gelen otomobilden, inen 2 kişi yüzleri kapalı şekilde ellerinde pompalı tüfek ve tabancayla markete girmeleri ve silahları çalışana yöneltmeleri, para ve sigaraları almaları görüntülere yansıdı. Şüphelilerin yine aynı otomobille olay yerinden hızla uzaklaştıkları, çalışanın ise aracın arkasından bakması anbean görüntülere yansıdı. Şüphelilerin soygunu 2 dakika içinde gerçekleştirdikleri de görüldü.

Asker Eğlencesi İçin Soygun Yapan Şahıslar Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Asker Eğlencesi İçin Soygun Yapan Şahıslar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement