Aydın'da iki günde 41 aranan şahıs yakalandı, birinin 20 yıl ve üzeri cezası vardı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aydın'da iki günde 41 aranan şahıs yakalandı, birinin 20 yıl ve üzeri cezası vardı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aydın\'da iki günde 41 aranan şahıs yakalandı, birinin 20 yıl ve üzeri cezası vardı

Aydın genelinde jandarma ekiplerinin iki günde düzenlediği Çember-147 operasyonunda çeşitli suçlardan aranan 41 şahıs yakalandı. Yakalananlardan birinin 20 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası varken, 9'u uyuşturucu ve 4'ü hırsızlık suçundan aranıyordu.

Aydın'da gerçekleştirilen Çember-147 operasyonu kapsamında iki günde toplam 41 aranan şahıs yakalandı.

Aydın genelinde çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren jandarma ekiplerince Çember-147 operasyonu gerçekleştirildi. Yapılan eş zamanlı çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan toplam 41 şahıs yakalandı. Şahıslardan 13'ünün 0-2 yıl, 9'unun 2-5 yıl, 6'sının 5-10 yıl, 1'inin ise 20 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi. Yakalanan şahıslardan 9'unun uyuşturucu, 4'ünün hırsızlık, 3'ünün yaralama, 3'ünün dolandırıcılık, 1'inin Cumhurbaşkanına hakaret, 1'inin görevi yaptırmamak için direnme ve 8'inin çeşitli suçlardan arandığı, 12 şahsın ise ifadeye yönelik arandığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.