Aydın'da kaçak göçmenler tuvalette yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın'da kaçak göçmenler tuvalette yakalandı

Aydın\'da kaçak göçmenler tuvalette yakalandı

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde yapılan operasyonda kaçak göçmenlere yönelik bir eğlence mekanına saklanmaya çalışan 4 yabancı uyruklu kadın, tuvalette yakalandı. İşletme sahibine yasalara göre idari para cezası uygulandı ve gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar Aydın Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecek.

24.09.2023 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde kaçak göçmenlere yönelik bir eğlence mekanına yapılan operasyonda saklanmaya çalışan 4 yabancı uyruklu kadın, kendilerini kilitledikleri tuvalette yakalandı.

Aydin İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yenipazar İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalarda Yenipazar ilçesinde bir eğlence mekanında yabancı uyruklu şahısların yasa dışı konsomatris olarak çalıştığını tespit eden ekipler, harekete geçti. Operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri, yapılan araştırmaların ardından mekana baskın düzenledi. Baskın esnasında saklanmak isteyen 4 yabancı uyruklu kadın, kendilerini mekanın tuvaletine kilitledi. Jandarmanın dikkatinden kaçamayan N.D., I.M., Z.T. ve B.N. isimli 4 yabancı uyruklu kadın yakalandı.

İşletme sahibine 6735 sayılı Uluslararası İş Kanunu'na göre kişi başı 35 bin 815 TL olmak üzere toplam 143 bin 260 TL idari para cezası uygulandı. Yakalanarak gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıslar ise işlemlerinin ardından Aydın Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü'ne teslim edilecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın'da kaçak göçmenler tuvalette yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement