Eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs, tabancayla intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs, tabancayla intihar etti

Zonguldak'ta, eşi ile boşanma aşamasında olan şahıs, eşinin evinin önünde tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Şahsın intihar etmeden önce, "Buraya kadarmış. Çok güzel rol yaparım. Ama oyun bitti" yazdığı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştığı görüldü.

08.12.2020 18:25  Güncelleme: 20:58

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Akköy'de korkunç bir olay meydana geldi. 32 yaşındaki Doğan B., yaklaşık 4 aydır ayrı yaşadığı eşi S.B.'nin ailesiyle birlikte yaşadığı köye gitti. Evinin önünde yanında getirdiği tabancayı çıkaran Doğan B., başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. Silah sesini duyanların haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, Doğan B.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

İNTİHAR ETMEDEN ÖNCE FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞ

Doğan B.'nin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doğan B.'nin intihar etmeden önce, "Buraya kadarmış. Çok güzel rol yaparım. Evet yalanlarım da kalitelidir ama oyun bitti. Size iyi seyirler" yazdığı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştığı görüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs, tabancayla intihar etti
Eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs, tabancayla intihar etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs, tabancayla intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ganimet : kadınların kinlerine kadın şiddetini son verilsin artık erkekliği ele alma çabalarınız dünya düzeni yerle bir etti. Türkiye cumhuriyeti istanbul sözleşmelerini vakit kaybetmeden anında gözden geçirmeli ve bu toplumu yerle yeksan eden bu pozitif ayrımcılığı iptal etmeli. Daha kaç yuvanın daha yıkılmasını bekliyorsunuz. kaç yavrucağı daha annesiz babasız hayata bir tarafı eksik yaşamak zorunda bırakacaksınız 1 0 Yanıtla
  • Neco: Kadın şiddetine hayır evleniyorlar evlilik oyun gibi en ufak sorunu büyütüyorlar analarının evine gidiyorlar karşısındaki insan hiç önemli değil sonuç bu 0 0 Yanıtla
  • turgut: tabancayı nereden bulmus 0 0 Yanıtla

Advertisement