Balıkesir'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 6 Göçmen ve 1 Organizatör Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 6 Göçmen ve 1 Organizatör Yakalandı

Balıkesir\'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 6 Göçmen ve 1 Organizatör Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayvalık ilçesinde göçmen kaçakçılığı suçuyla ilgili bir araca operasyon düzenledi. Operasyonda 6 düzensiz göçmen ve 1 organizatör yakalandı. Sudan ve Yemen uyruklu olan göçmenler, Balıkesir kıyı şeridini kullanarak Avrupa'ya geçiş yapmaya çalışıyordu. Operasyonda ayrıca 13 adet can yeleği ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 organizatör gözaltına alındı ve adli tahkikat devam ediyor.

14.12.2023 13:49  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince göçmen kaçakçılığı suçu dahilinde Ayvalık ilçesinde 1 araca operasyon düzenlendi. Çalışmada 6 düzensiz göçmen ve 1 organizatör yakalandı.

Balıkesir kıyı şeridini kullanarak Avrupa'ya geçiş yapmaya çalışan Sudan uyruklu 3, Yemen uyruklu 3 olmak üzere toplam 6 düzensiz göçmen yakalandı. İnsan kaçakçılığında kullanılan 1 araç yediemin otoparka çekildi. Araç içerisinde yapılan aramada kullanıma hazır 13 adet can yeleği ele geçirildi. Olayla ilgili 1 organizatör şahıs gözaltına alındı ve konuyla ilgili adli tahkikatın devam ettiği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 6 Göçmen ve 1 Organizatör Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement