Beşikdüzü'nde heyelan, Ev toprakla doldu, aile fındık yevmiyesinde olduğu için kurtuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşikdüzü'nde heyelan, Ev toprakla doldu, aile fındık yevmiyesinde olduğu için kurtuldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Beşikdüzü\'nde heyelan, Ev toprakla doldu, aile fındık yevmiyesinde olduğu için kurtuldu

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi'nde aşırı yağışların tetiklediği heyelanda Erdoğan Güdük'e ait evin bir katı toprak ve balçık altında kaldı. Olay sırasında ev sakinlerinin fındık yevmiyesinde olması can kaybını önlerken, evdeki hayvanlar çevredekilerce sağ kurtarıldı; AFAD ve jandarma ekipleri bölgede inceleme başlattı.

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde etkili olan aşırı yağışların ardından meydana gelen heyelanda, bir evin bir katı toprak ve balçıkla doldu.

Olay, Beşikdüzü ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede etkili olan aşırı yağışların ardından meydana gelen heyelanda Erdoğan Güdük'e ait evin bir katı toprak ve balçık altında kaldı.

Heyelanın meydana geldiği sırada ev sakinlerinin fındık yevmiyesinde olması olası bir facianın önüne geçti. Evde bulunan hayvanlar ise çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sağ olarak kurtarıldı.

İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin heyelanın meydana geldiği alanda inceleme ve durum tespit çalışması başlattığı öğrenildi.

Heyelanda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement