Beşiktaş'ta motosikletlilere yönelik denetim - Son Dakika
3. Sayfa

Beşiktaş'ta motosikletlilere yönelik denetim

Beşiktaş'ta motosikletlilere yönelik denetim Beşiktaş'ta motosikletlilere yönelik denetimi yapıldı.

09.07.2021 11:11  Güncelleme: 12:01

Beşiktaş'ta motosikletlilere yönelik denetim

İSTANBUL - Beşiktaş'ta motosikletlilere yönelik denetimi yapıldı. Denetim kapsamında durdurulan motosiklet sürücülerinin sürücülerin belgeleri kontrol edildi ve araç plakaları sorgulandı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İstanbul'un farklı noktalarında motosiklet denetimi gerçekleştirdi. Beşiktaş'ta gerçekleştirilen gerçekleştirilen denetimlerde de durdurulan motosiklet sürücülerinin belgelerine bakılarak, araç plakaları sorgulandı. Denetimini değerlendiren motosiklet sürücüsü Ömer Karayeli, "Denetimleri iyi buluyorum çünkü bu sıralar motor hırsızlıkları çoğaldı. Bu yüzden sürekli denetimlerin olması gayet güzel" dedi.

Beşiktaş\'ta motosikletlilere yönelik denetim
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Beşiktaş'ta motosikletlilere yönelik denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement