Kızı cinayete kurban giden acılı baba konuştu: "İnşallah Sıla son acımız olur" - Son Dakika
3. Sayfa

Kızı cinayete kurban giden acılı baba konuştu: "İnşallah Sıla son acımız olur"

Kızı cinayete kurban giden acılı baba konuştu: "İnşallah Sıla son acımız olur" Giresun'da önceki gün katil zanlısı Hüseyin Can Gökçek tarafından boğazı kesilerek katledilen 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ün babası Bekir Şentürk, başka Sılalar'ın katledilmemesini isteyerek adaletin yerini...

18.02.2022 21:12  Güncelleme: 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızı cinayete kurban giden acılı baba konuştu: "İnşallah Sıla son acımız olur"

GİRESUN - Giresun'da önceki gün katil zanlısı Hüseyin Can Gökçek tarafından boğazı kesilerek katledilen 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ün babası Bekir Şentürk, başka Sılalar'ın katledilmemesini isteyerek adaletin yerini bulmasını istedi.

Kızının hayatını kaybetmesinin ardından konuşan baba Bekir Şentürk, "Bizim için sözün bittiği yerdeyiz konuşacak bir şey bulamıyoruz. Devlet yetkililerimiz, bakanımız bugünkü telefon görüşmesinde olayın takipçisi olacağını, peşini bırakmayacağını söylediler. Takdir ilahi Allah'ındır diyorum biz adalete sığındık. İnşallah adalet yerini bulur ve acımız biraz olsun hafifler. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Bize bu acıyı yaşatanda inşallah adalet karşısında aynı acıyı yaşar. Bir baba olarak onun cezasını ben vereyim diye düşünsem de yine de adalete sığındık. Önce Allah, sonra adalet diyorum. Allah kimseye böyle bir evlat acısı yaşatmasın Sıla'dan sonra inşallah bu son acı olur." ifadelerine yer verdi.

Kızı cinayete kurban giden acılı baba konuştu: "İnşallah Sıla son acımız olur"
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kızı cinayete kurban giden acılı baba konuştu: 'İnşallah Sıla son acımız olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement