Boğazına kadar toprağa gömülen işçi için zamanla yarıştılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Boğazına kadar toprağa gömülen işçi için zamanla yarıştılar

Boğazına kadar toprağa gömülen işçi için zamanla yarıştılar
01.12.2023 22:37  Güncelleme: 22:44

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir sitede meydana gelen toprak kayması sonucu boğazına kadar toprağa gömülen bir işçi, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı. İşçi, hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Boğazına kadar toprağa gömülen işçi için zamanla yarıştılar

KOCAELİ - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir sitede kazı çalışması esnasında toprak kayması meydana geldi. Boğazına kadar toprağa gömülen işçi ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saat çalışmasıyla kurtarıldı.

Olay, saat 10.00'da Bayramoğlu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Batuhan Sokak'ta bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.B. isimli işçi ve çalışma arkadaşları, su gideri hortumları döşemek için bir binanın etrafında kazı çalışması gerçekleştirdi. E.B. açılan çukura indiği esnada toprak kayması meydana geldi. Boğazına kadar toprağa gömülen E.B.'yi fark eden çalışma arkadaşları panikle yardıma koşarken, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İşçiyi kurtarmak için zamanla yarıştılar

Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, boğazına kadar toprağa gömülen E.B.'yi kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın ardından çıkarılan E.B., sağlık ekiplerine teslim edildi. E.B., ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Boğazına kadar toprağa gömülen işçi için zamanla yarıştılar - Son Dakika


Advertisement