Çakmak gazıyla şaka yapan genç, arkadaşının kafasını yaktı - Son Dakika
3.Sayfa

Çakmak gazıyla şaka yapan genç, arkadaşının kafasını yaktı

İstanbul Küçükçekmece'de bir genç, şaka yapmak amacıyla arkadaşını çakmak gazıyla yaktı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Genç, yanmaktan son anda kurtuldu.

17.02.2024 11:52  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, Perşembe günü akşam saatlerinde Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde bir bakkalda yaşandı. Mahalledeki bakkalda çalışan Emre Çakır, alışverişe gelen arkadaşına şaka yapmak istedi ancak dozunu kaçırdı. Kafasına çakmak gazı döktüğü arkadaşı bir anda alev alırken tehlike ucuz atlatıldı.

Çakmak gazıyla şaka yaparken arkadaşının kafasını yaktı

PANİKLE OLAY YERİNDEN KAÇTI

Emre Çakır, müşteriler dükkandan çıktıktan sonra bardağa çakmak gazını doldurdu ardından arkadaşının kafasına döküp çakmakla yaktı. Başı bir anda alev alan genç, hızla müdahale ederek yanmaktan son anda kurtuldu. Çakmak gazını arkadaşının kafasında yakan Çakır ise panikleyip olay yerinen kaçtı. Yaşananlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Çakmak gazıyla şaka yaparken arkadaşının kafasını yaktı

"BİR ŞEY YAPAMAZSIN DİYE ARTİSTLİK YAPIYORDU"

Olayı anlatan bakkal sahibi Emre Çakır, "Arkadaşım artistlik yapıyordu, bir şey yapamazsın diye. Sonra alışveriş yapmaya geldi. Bir de çakmak gazı bardağı boşalttım. Tam yanından geçerken koydum, kafası alev aldı. Sonra işte kaçtım. Bağırdı falan korktum kaçtım. Daha yüz yüze gelmedim" dedi.

Çakmak gazıyla şaka yapan genç, arkadaşının kafasını yaktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çakmak gazıyla şaka yapan genç, arkadaşının kafasını yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan Basar: Cahiller, cesur olurlar. Hz. Muhammed (s.a.v.) 17 1 Yanıtla

Advertisement