Çanakkale'de 6 milyon değerinde denizyıldızı fosilleri ele geçirildi - Son Dakika
3. Sayfa

Çanakkale'de 6 milyon değerinde denizyıldızı fosilleri ele geçirildi

- Çanakkale'de 6 milyon değerinde denizyıldızı fosilleri ele geçirildi Çanakkale'de, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri toplam 6 milyon lira olan denizyıldızı fosilleri ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

25.01.2021 18:21  Güncelleme: 18:26

- Çanakkale'de 6 milyon değerinde denizyıldızı fosilleri ele geçirildi

ÇANAKKALE - Çanakkale'de, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri toplam 6 milyon lira olan denizyıldızı fosilleri ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale'de, M.V, B.Ç, K.T ve A.S. adlı şüpheli şahısların il merkezinde 2 milyon yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen, toplam 6 adet denizyıldızı fosilini satacakları ihbarını alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Takip sonrası şüphelilerin adreslerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda her birin piyasa değeri 1 milyon lira olan ve 2 milyon yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen toplam 6 milyon değerinde denizyıldızı fosili ele geçirildi. Şüpheliler, sorgulanmak üzere gözaltına alınırken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Çanakkale\'de 6 milyon değerinde denizyıldızı fosilleri ele geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Çanakkale'de 6 milyon değerinde denizyıldızı fosilleri ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement