Boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı

Çankırı'da bir adam, boşanma aşamasındaki eşiyle tartışması sırasında dehşet saçtı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası eşini katleden adam, kısa sürede yakalandı.

12.04.2024 14:42  Güncelleme: 15:04

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle katletti. Eşini öldüren adam kısa süre içinde yakalanırken talihsiz kadın morga kaldırıldı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Dün gece saatlerinde Yapraklı ilçesine bağlı Ayseki köyünde boşanma aşamasındaki İsmail Çakır ile Semanur Çakır arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İsmail Çakır, tartıştığı eşi Semanur Çakır'ı pompalı tüfekle yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İsmail Çakır ekipler tarafından kısa sürede yakalanırken Semanur Çakır (31) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Genç kadının cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Boşanma aşamasındaki adam dehşet saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • lihan Alles: Adam haklı, iyi evlen, sonra yok şöyle böyle boşan, evlilk iyi ve kötü günüde paylaşmaktır, 3 12 Yanıtla
    Burcu Kemeç: o zmn biride seni öldürsün bizde ona haklı diyelim böyle bir sacmalik olabilir mi sen ve senin gibiler yüzünden oluyor bu cinayetler Allah hidayet akıl fikir versin 1 0 Seda Kılıç: Nasıl bir zihniyettesin sen olayı bilmeden böyle konuşman normal mi ? 1 0

Advertisement