Kadını taciz eden gence meydan dayağı attılar - Son Dakika
3.Sayfa

Kadını taciz eden gence meydan dayağı attılar

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki Çark Caddesi'nde bir kadını taciz ettiği iddia edilen genç, vatandaşlar tarafından darbedildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle olay güçlükle kontrol altına alındı.

06.10.2023 01:11  Güncelleme: 11:00

Sakarya'nın en işlek bölgelerinden biri olan Çark Caddesi'nde taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Vatandaşların çevresini sardığı ve polis ekiplerini beklediği esnada kaçmaya çalışan şahsa meydan dayağı atıldı.

KAÇMAYA ÇALIŞTI

Adapazarı ilçesi Çark Caddesi'nde iddiaya göre, genç bir şahıs Çark Caddesi'nde bir kadını taciz etti. Kadının tepkisi üzerine bölgedeki vatandaşlar şahsın etrafını sararak durumu polis ekiplerine bildirdi. Kadını taciz ettiği öne sürülen genç kaçmaya çalışınca olanlar oldu.

Kentin en işlek caddesinde taciz dayağı! Polis ellerinden zor aldı

HEP BİRLİKTE DARBETTİLER

Öfkeli kalabalık gence saldırdı. Gergin anlar Atatürk Bulvarı'na taştı. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adrese ulaşan ekipler, meydan dayağı çekilen genci gözaltına aldı. Öte yandan, bir kadının taciz şüphelisine gösterdiği tepki ile bölgedeki hareketli dakikalar ise cep telefonu ile görüntülendi.

Kentin en işlek caddesinde taciz dayağı! Polis ellerinden zor aldı
Kadını taciz eden gence meydan dayağı attılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kadını taciz eden gence meydan dayağı attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement