Çerkezköy'de Uyuşturucu ve Kurusıkı Silah Operasyonu: 1 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Çerkezköy'de Uyuşturucu ve Kurusıkı Silah Operasyonu: 1 Gözaltı

Çerkezköy\'de Uyuşturucu ve Kurusıkı Silah Operasyonu: 1 Gözaltı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yapılan bir ev aramasında uyuşturucu madde ve kurusıkı silah ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Evde bulunanlar arasında 90 gram esrar, 1 gram kokain, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet kurusıkı mermi ve 9 bin 100 Türk lirası da yer aldı.

18.01.2024 16:14  Güncelleme: 16:20

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir evde yapılan aramada uyuşturucu madde ve kurusıkı silah ele geçirilirken, 1 şüpheli ise gözaltına alındı.

Olay, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, takip edilen şüpheli M.S.P. isimli şahsın evinde Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kızılpınar Jandarma Karakol Komutanlığı, Çerkezköy Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Motosiklet Timleri tarafından detaylı ve koordineli takip sonucu arama yapıldı.

Yapılan arama sonucu evde 90 gram esrar, 1 gram kokain, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet kurusıkı mermisi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 9 bin 100 Türk lirası ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak M.S.P. isimli şüpheli gözaltına alındı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çerkezköy'de Uyuşturucu ve Kurusıkı Silah Operasyonu: 1 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement