Cezaevi Firarisi Saklandığı Evden Kaçmak İsterken Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Cezaevi Firarisi Saklandığı Evden Kaçmak İsterken Yakalandı

Cezaevi Firarisi Saklandığı Evden Kaçmak İsterken Yakalandı

Adana'da nitelikli yağma suçundan 17 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası alan ve cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı.

25.03.2019 08:44

Adana'da nitelikli yağma suçundan 17 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası alan ve cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Ulu Cami Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri "nitelikli yağma" suçundan 17 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası alan ve cezaevinden firar eden hükümlü Ahmet K.'nin (54) Ulu Cami Mahallesi'nde bir adreste saklandığını saptadı.

Polis adrese baskın yaptı. Hükümlü polisi fark edince kaçmak istedi ancak yakalanmaktan kurtulamadı. Üzerinden kimlik çıkmayan hükümlü kendisinin Ahmet K. olmadığını ileri sürünce parmak izi alınarak Ahmet K. olduğu tespit edildi. Hükümlü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye, daha sonra da cezaevine götürüldü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cezaevi Firarisi Saklandığı Evden Kaçmak İsterken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement