Darıca'da Husumet Saldırısı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Darıca'da Husumet Saldırısı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Darıca\'da Husumet Saldırısı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kişi, husumetlisi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

28.08.2023 22:19

Husumetliler arasında kavga: 1 kişi öldü, 3 kişi tutuklandı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde dün akşam saatlerinde husumetlisi ile karşılaşan Engin Kurt uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirirken olaya karışan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'nin Darıca ilçesi Çınaraltı mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bıçaklanarak ağır yaralanan Engin Kurtyaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre Çınaraltı'nda karşılaşan Engin Kurt ve H.E., T.E. ve C.E. arasında geçmişe dayalı bir husumet sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine kavgaya dönüştü. Engin Kurt kavgada bıçaklanarak ağır yaralandı. Ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Engin Kurt yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"3 kişi tutuklandı"

Polis ekiplerinin çalışması neticesinde H.E., T.E. ve C.E. suç aleti olan bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınan şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Darıca'da Husumet Saldırısı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement