Genç Kızı Darp Edip Çantasını Çalan Kapkaççılar Kayıplara Karıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Genç Kızı Darp Edip Çantasını Çalan Kapkaççılar Kayıplara Karıştı

Konya'da genç bir kız, çantasını çalmak isteyen kapkaççılara direnince darp edildi. Genç kızın çantasını çalan kapkaççılar olay yerinden kaçtı.

15.02.2017 01:01  Güncelleme: 09:07

Konya'da kaldırımda yürüdüğü sırada kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından darp edilip, çantası kapkaç yapılan Şule Güdek yaralandı. İfade vermek için polis merkezine gelen genç kızın babasının yardımıyla güçlükle yürümesi dikkat çekti.

GENÇ KIZ DİRENİNCE DARP ETTİLER

Şule Güdek, kaldırımda yürüdüğü sırada arkasından gelen iki kişi genç kızın elindeki çantasını kapkaç yapmaya çalıştı. Genç kızın direnmesi üzerine saldırganlar Güdek'i darp ettikten sonra içinde para, cep telefonu ve kimlik kartlarının bulunduğu çantayı alıp kayıplara karıştı.

Genç Kızı Darp Edip Çantasını Çalan Kapkaççılar Kayıplara Karıştı

BABASININ YARDIMIYLA KARAKOLA GİTTİ

Yaralı halde yakınlarda bulunan evlerine giderek babasından yardım isteyen Güdek, daha sonra polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polis, genç kızın verdiği eşkal doğrultusunda çevrede çalışma başlattı. İfade vermek üzere Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülen Güdek'in topallayarak yürümesi dikkat çekti. Babasının yardımıyla karakola gelen Güdek, güçlükle sakinleştirildi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Genç Kızı Darp Edip Çantasını Çalan Kapkaççılar Kayıplara Karıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Genç Kızı Darp Edip Çantasını Çalan Kapkaççılar Kayıplara Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement