DEM Parti milletvekili DHKP/C'li teröristin cezaevinden çıkması için basın toplantısı düzenledi - Son Dakika
3.Sayfa

DEM Parti milletvekili DHKP/C'li teröristin cezaevinden çıkması için basın toplantısı düzenledi

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Çağlayan Adliyesi'ne yapılan saldırıda etkisiz hale getirilen DHKP/C'li terörist Pınar Birkoç'un cezaevinden çıkması için basın toplantısı düzenlediği ortaya çıktı. Gergerlioğlu, toplantıda teröristin sağlık durumuna dikkat çekerek, hapishanedeki sağlıksız şartlarda karantinada beklemesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

06.02.2024 14:19  Güncelleme: 04:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, Çağlayan Adliyesi'ne yapılan saldırıda etkisiz hale getirilen DHKP/C'li terörist Pınar Birkoç'un cezaevinden çıkması için basın toplantısı düzenlediği ortaya çıktı.

TERÖRİSTİN CEZAEVİNDEN ÇIKMASI İÇİN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEMİŞ

Çağlayan Adliyesi'ne saldırı düzenleyen 2 DHKP/C'li terörist Emrah Yayla ve Pınar Birkoç etkisiz hale getirilmiş ve saldırıda aralarında polis ekiplerinin de bulunduğu 6 kişi yaralanmıştı. Teröristlere ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ederken terörist Pınar Birkoç'un cezaevinden çıkması için DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun basın toplantısı düzenlediği ortaya çıktı.

"DÜZCE HAPİSHANESİNDEN PINAR BİRKOÇ 2. KEZ COVİD OLMUŞ"

Gergerlioğlu'nun toplantıda, "Bize daha önceden de başvuran Düzce hapishanesinden Pınar Birkoç, 2. kez Covid olmuş. Bakın kaç kez olacaklar ve kaç kez risk altında kalacaklar? 10 binlerce mahpusu boş gerekçelerle yargılayanların bunun hesabını vermesi lazım. Daha kaç kez sağlıksız şartlarda karantinada beklesin bu insanlar?" dediği öğrenildi.

GERGERLİOĞLU'NDAN TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Tepki çeken görüntülere sosyal medya platformu X üzerinden yanıt veren DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Hapishanede ihlale uğrayan her kişinin hakkını savunurum, özgürlüğün kısıtlanması yargısal bir karar olup doğru veya yanlış karar olabilir. Bir de insan hakları ihlali varsa kimsenin kimliğine bakmam. Hapis öncesi ve sonrası yaptığı yanlış beni ilgilendirmez, şiddete karşıyım" ifadelerini kullandı.

DEM Partili Gergerlioğlu adliyede öldürülen teröristin cezaevinden çıkması için basın toplantısı düzenlemiş
DEM Parti milletvekili DHKP/C\'li teröristin cezaevinden çıkması için basın toplantısı düzenledi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa DEM Parti milletvekili DHKP/C'li teröristin cezaevinden çıkması için basın toplantısı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mustafa Aksoy: Bunlara oy veren ne insan ne Müslüman olabilir,bas bas bağırıyor daha nedesiin 360 31 Yanıtla
    Abdullah Avez: Mustafa Efendi ben Ömer Faruk Gergerlioğluna oy verdim. Hayatım boyunca verdiğim en isabetli oy diye de düşümüyorum. Ve diyorum ki elhamdülillah Müslümanım. Şimdi sen Müslüman birine Müslüman değil deyince senin hükmün ne oluyor Allah katında? Hiç düşündün mü? Ayrıca ahirette sen ve senin gibilerden de hakkımı almadan bırakmayacağım yakanızı. Orada terazi şaşmaz merak etme sen 25 198
  • Mevlut Emre: Al işte chp nin kol kola girdiyi parti bu hayla domates fiyatının derdine düşmüşsunuz vatan hainleri 121 23 Yanıtla
  • Serkan Basar: eeeee neden ceza evinden çıkmış ? kafam karıştı terörist salınırmı hiç 96 12 Yanıtla
  • müslüm yılmaz: hdp çıkarın dediği için mi çıkmış, akp yargısı neden çıkarmış? 11 44 Yanıtla

Advertisement