Didim'de Jandarma Ekipleri Kaçak ve Sahte Alkol Satışına Yönelik Denetim Yaptı - Son Dakika
3.Sayfa

Didim'de Jandarma Ekipleri Kaçak ve Sahte Alkol Satışına Yönelik Denetim Yaptı

Didim\'de Jandarma Ekipleri Kaçak ve Sahte Alkol Satışına Yönelik Denetim Yaptı

Aydın'ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri, yeni yıl öncesinde kaçak ve sahte alkol satışına yönelik 38 işyerini denetledi. Yaklaşan yılbaşı öncesi alkollü içki satan iş yerlerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, kaçak alkol kullanılmasını ve satılmasını önlemeye yönelik tedbirler alındı. Jandarma ekipleri, denetimlerin devam edeceğini belirtirken vatandaşların herhangi bir olumsuz durumda 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmaları istendi.

31.12.2023 16:49

Aydın'ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri yeni yıl öncesinde kaçak ve sahte alkol satışına yönelik 38 işyerini denetledi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yaklaşan yılbaşı öncesi alkollü içki satan iş yerlerine yönelik kaçak ve sahte içki denetimleri gerçekleştirildi. Bu çerçevede Didin'de denetim gerçekleştiren ekipler, kaçak alkol kullanılmasını ve satılmasını önlemeye yönelik, 38 işletmeyi yılbaşı tedbirleri kapsamında denetledi.

Jandarma ekiplerince denetimlerin devam edeceği belirtilirken vatandaşların ise herhangi bir olumsuz durum karşısında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmaları istendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Didim'de Jandarma Ekipleri Kaçak ve Sahte Alkol Satışına Yönelik Denetim Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement