Diyarbakır'da bir genç Dicle Nehri'nde kayboldu - Son Dakika
3. Sayfa

Diyarbakır'da bir genç Dicle Nehri'nde kayboldu

Diyarbakır'da bir genç Dicle Nehri'nde kaybolduDİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 3 arkadaş, serinlemek için Dicle Nehri'ne girdi.

14.07.2019 18:30  Güncelleme: 18:32

Diyarbakır'da bir genç Dicle Nehri'nde kayboldu

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 3 arkadaş, serinlemek için Dicle Nehri'ne girdi. Akıntıya kapılan gençlerden 2'si kurtulurken, biri suda kayboldu.

Olay, Sur ilçesinde bulunan Hevsel Bahçeleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 3 arkadaş, serinlemek için Dicle Nehri'ne girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan arkadaşlardan ikisi kendi imkanları ile kurtulurken, 20 yaşlarındaki Yunus Ağırbaş ise akıntıya kapılıp kayboldu. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine 112 acil sağlık, AFAD, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar suda kaybolan gencin bulunması için arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Diyarbakır\'da bir genç Dicle Nehri\'nde kayboldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Diyarbakır'da bir genç Dicle Nehri'nde kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement