Doğum günü kutlamasında helyum gazının bulunduğu tüp patladı: 2 yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Doğum günü kutlamasında helyum gazının bulunduğu tüp patladı: 2 yaralı

31.08.2024 19:04

Konya'da doğum günü kutlaması için hazırlanan balonların şişirilmesi amacıyla kullanılan helyum gazının bulunduğu tüp henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamada 1'i çocuk 2 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Keçeciler Mahallesi Emir Karaaslan Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binada meydana geldi. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı, sağlık durumları iyi.

Doğum günü kutlamasında helyum gazının bulunduğu tüp patladı: 2 yaralı

KONYA - Konya'da doğum günü kutlaması için hazırlanan balonların şişirilmesi amacıyla kullanılan helyum gazının bulunduğu tüp henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamada 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Keçeciler Mahallesi Emir Karaaslan Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın 3. katında doğum günü etkinliği için hazırlanan balonların şişirilmesi için kullandığı öğrenilen helyum gazının bulunduğu tüp henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamanın etkisiyle 30 yaşındaki Ö.Ç. vücudunun çeşitli yerlerinde yanık nedeniyle, henüz ismi öğrenilemeyen 2 yaşlarındaki çocuk ise hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Patlamanın yaşandığı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Yaralanan Ö.Ç. ve ismi öğrenilemeyen bebek, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğum günü kutlamasında helyum gazının bulunduğu tüp patladı: 2 yaralı - Son Dakika


Advertisement