Edirne'de Kayıp İki Arkadaşın Cesedi Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne'de Kayıp İki Arkadaşın Cesedi Bulundu

Edirne\'de Kayıp İki Arkadaşın Cesedi Bulundu
30.05.2026 20:48

Edirne'de kaybolan Halil Arslan ve Volkan Cevizli'nin cesetleri Tunca Nehri'nde bulundu.

Edirne'de 4 gündür kayıp olarak aranan Halil Arslan ve Volkan Cevizli'nin cansız bedenleri Tunca Nehri'nde bulundu.

Edirne'de Sarayiçi mevkisinden geçen Tunca Nehri'nde iki kişiyi hareketsiz halde gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından botla sudan çıkarılan iki kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan incelemede cesetlerin 4 gündür kayıp olarak aranan Halil Arslan ile Volkan Cevizli'ye ait olduğu tespit edildi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından cenazeler, otopsi yapılmak üzere Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İki arkadaşın ölümünün şüpheli olarak değerlendirilmesi üzerine olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Edirne'de Kayıp İki Arkadaşın Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement