Eskişehir'de Kayıp Kadının Arkadaşı ve Akrabası Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Eskişehir'de Kayıp Kadının Arkadaşı ve Akrabası Tutuklandı

Eskişehir\'de Kayıp Kadının Arkadaşı ve Akrabası Tutuklandı

Eskişehir'de ailesinin 7 ay önce kayıp başvurusunda bulunduğu kadını 2011'de tarım ilacıyla zehirleyip öldürerek cesedini uçurumdan attığı belirlenen arkadaşı ve akrabası tutuklandı. Sibel Yenigün'ün yakınları tarafından şubatta yapılan kayıp başvurusunun ardından Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde çalışma başlatılarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde özel ekip oluşturuldu. Yenigün'ün 12 yıl önce arkadaşlık yaptığı Murat Ş'yi takibe alan ekipler bu kişiyi 6 ay süren çalışmanın ardından gözaltına aldı. Murat Ş, emniyette verdiği ifadede, 2011'in kasım ayında Yenigün'ü tarım ilacıyla zehirleyerek öldürdükten sonra cesedini Mihalgazi ilçesi ile Alpagut Mahallesi arasındaki yolda bulunan ormanlık alana götürerek uçurumdan attığını itiraf etti. Gözaltına alınan Murat Ş. ile ona yardım ettiği öne sürülen akrabası Fevzi Ş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Ekipler ormanlık alanda kadının cesedini arıyor.

26.09.2023 11:42  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de 12 yıl önce aniden ortadan kaybolan ve erkek arkadaşı tarafından tarım ilacı içirilerek öldürüldükten sonra uçurumdan aşağı atıldığı ortaya çıkan kadının cesedinin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Eskişehir'de 2011 yılında ailesinin yanından erkek arkadaşı Murat Ş. ile yaşayacağını belirterek ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 33 yaşındaki Sibel Yenigün'ün, kan donduran bir cinayete kurban gitmesiyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Ailesinin müracaatı doğrultusunda başlatılan çalışmalar sonucunda erkek arkadaşı Murat Ş. tarafından tarım ilacı içirilerek öldürüldüğü ardından da uçurumdan atıldığı öğrenilen Sibel Yenigün'ün cesedinin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Mihalgazi İlçesi Alpagut Mahallesi yakınlarında bulunan bir uçurumdan aşağı atılan Sibel Yenigün'ün cesedinin bulunması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü, AFAD ve DAK ormanlık alandaki arama çalışmaları devam ediyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Eskişehir'de Kayıp Kadının Arkadaşı ve Akrabası Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement