Eskişehir'de Soğan Hırsızlığına Karışan 3 Zanlı Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Eskişehir'de Soğan Hırsızlığına Karışan 3 Zanlı Yakalandı

Eskişehir\'de Soğan Hırsızlığına Karışan 3 Zanlı Yakalandı

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde bulunan Aksaklı Mahallesi'ndeki bir tarladan 3 ton 667 kilogram değerindeki soğanın çalındığı iddiasıyla ilgili olarak jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda, Sakarya'dan kamyonetle gelen 3 şüpheli yakalandı ve çaldıkları soğanlarla birlikte gözaltına alındı. Zanlılar, Seyitgazi Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

14.10.2023 11:24

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Aksaklı Mahallesi'ndeki bir tarladan soğan çaldıkları iddia edilen 3 zanlı, jandarma ekiplerince yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Dedektif Timleri ile Seyitgazi Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aksaklı Mahallesi'ndeki bir tarladan piyasa değeri 50 bin lira olan 3 ton 667 kilogram soğanın çalınmasına ilişkin çalışma başlattı.

Yürütülen çalışma sonucu, Sakarya'dan kamyonetle geldikleri anlaşılan 3 şüpheli, çaldıkları soğanlarla bu kentte gözaltına alındı.

Zanlılar, Seyitgazi Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından "bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık" suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Eskişehir'de Soğan Hırsızlığına Karışan 3 Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement