Evde çok sayıda telef olmuş kedi ve köpek bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Evde çok sayıda telef olmuş kedi ve köpek bulundu

Evde çok sayıda telef olmuş kedi ve köpek bulundu Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Mahallesi'nde bir evde çok sayıda telef olmuş kedi ve köpek bulundu.

11.12.2022 11:05  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evde çok sayıda telef olmuş kedi ve köpek bulundu

MUĞLA - Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Mahallesi'nde bir evde çok sayıda telef olmuş kedi ve köpek bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Armutalan Mahallesi'nde H.A isimli şahsın evinde çok sayıda ölü kedi ve köpeklerin olduğu bilgisini alan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ilçe ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen arama kararı ile H.A isimli şahsın evine giren ekipler gördükleri manzara karşısında şok oldu.

Evin içerisinde yapılan aramada çeşitli cinslerden çok sayıda canlı köpek olduğu, aralarında cinste köpeklerin de bulunduğunu fark eden ekipler durumu Marmaris Belediyesi'ne bağlı ekiplere bilgi vermesi üzerine, hayvanlar belediye ekipleri tarafından güvenli alana alındı. İkamette yapılan aramada çok sayıda çürümüş hayvan ölüsüne rastlayan ekipler H.A isimli şahsı gözaltına aldı.

Ekipler tarafından telef olan hayvanlar, ölüm sebebinin tespiti için veterinere götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Evde çok sayıda telef olmuş kedi ve köpek bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evde çok sayıda telef olmuş kedi ve köpek bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement