Fatih'te Arkadaşını Silahla Vuran Şahıs Teslim Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fatih'te Arkadaşını Silahla Vuran Şahıs Teslim Oldu

22.10.2023 16:33

Fatih'te bir şahıs, tartıştığı arkadaşı Kadir Çakır'ı evinde silahla vurarak öldürdü. Zanlının arkadaşını öldürmeden önce aracı ile sokağa geldiği ve gittiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Cinayet zanlısı Batuhan G. polis merkezine giderek teslim oldu. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

- Fatih'te tartıştığı arkadaşını öldürüp, teslim oldu

Arkadaşını öldürmek için geldiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı

İSTANBUL - Fatih'te bir şahıs, tartıştığı arkadaşı Kadir Çakır'ı evinde silahla vurarak öldürdü. Zanlının arkadaşını öldürmeden önce aracı ile sokağa geldiği ve gittiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay saat 13.40'ta Fatih Yedikule Mahallesi Hacımanav Sokak'ta bulunan iki katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 yaşındaki Batuhan G., arkadaşı olduğu 35 yaşındaki Kadir Çakır ile bir süre önce tartışma yaşadı. Bunun üzerine evine silahla gelen Batuhan G., arkadaşını vurarak öldürdü. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Cinayet zanlısı Batuhan G. ise polis merkezine giderek teslim oldu.

Arkadaşını öldürmek için geldiği anlar güvenlik kamerasında

Arkadaşını öldüren zanlının aracı ile sokağa geldiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

"7-8 el ateş edildiği söyleniyor"

Olayın olduğu sokakta yaşayan Ahmet Kılıç, "Polis arkadaşlar, olayın olduğu yere intikal etti. Olayın cinayet olduğu söylendi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme çalışmalarına devam ediyor. 7-8 el ateş edildiği söyleniyor" dedi.

Öldürülen Kadir Çakır'ın cansız bedeni Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fatih'te Arkadaşını Silahla Vuran Şahıs Teslim Oldu - Son Dakika


Advertisement