Fetö Bahanesiyle 30 Bin Lirası Dolandırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fetö Bahanesiyle 30 Bin Lirası Dolandırıldı

22.01.2019 23:59

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde telefon dolandırıcısı tarafından FETÖ bahanesiyle kandırılan bir kadın, banka hesabından çektiği 30 bin lirasını dolandırıcıya kaptırdı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde telefon dolandırıcısı tarafından FETÖ bahanesiyle kandırılan bir kadın, banka hesabından çektiği 30 bin lirasını dolandırıcıya kaptırdı.

Edinilen bilgiye göre, telefonda kendisini polis olarak tanıtan bir şahıs, ilçede yaşayan 38 yaşındaki S.A isimli kadını aradı. Telefon dolandırıcısı, Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) bahane ederek kadına, parasının çekileceğini söyledi. Tuzağa düşen S.A., banka hesabından çektiği 30 bin lirayı, Camiatik Mahallesi'ne gelen dolandırıcıya teslim etti. Parayı alan dolandırıcı kayıplara karışırken, dolandırıldığını fark eden kadın ise şikayet için emniyete başvurdu.

Polis ekipleri tarafından dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fetö Bahanesiyle 30 Bin Lirası Dolandırıldı - Son Dakika


Advertisement