FETÖ'nün Erzincan'daki Mütevelli Heyeti davası başladı
ERZİNCAN - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Erzincan'daki mütevelli heyeti üyeleri ile örgütle iltisaklı okulların yönetici ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 36'sı tutuklu 72 sanığın yargılanmasına bugün başlandı.
Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulunda oluşturulan salonda gerçekleştirilecek duruşmada Erzincan 2. Ağır Ceza Mahkemesince FETÖ/PDY'nin sözde il imam ve il mali sorumlu yardımcıları, kentteki yurt, okul ve dershane sorumluları ile iş adamlarının da bulunduğu sanıklar hakim karşısına çıktı.
Yargılanmasına başlanılan sanıkların örgüte finans desteği sağlamak ve terör örgütü üyeliği suçlarından cezalandırılmaları talep edilirken, duruşmanın 20 Ekim'e kadar sürmesinin planlandığı öğrenildi.
Son Dakika › 3. Sayfa › Fetö'nün Erzincan'daki Mütevelli Heyeti Davası Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.