Gaziantep'te bir kurumdan hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te bir kurumdan hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Gaziantep\'te bir kurumdan hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şahinbey ilçesi Öğretmenevleri Mahallesinde bir kurumda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yaparak, hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şüpheli şahsı yakaladı. Şüpheli şahısların hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Tutuklanan şüpheliler yasal işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildi.

21.04.2023 12:44

Gaziantep'te bir kurumdan hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şüpheli şahıs tutuklandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şahinbey ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi'nde bir kurumda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışma neticesinde, hırsızlık yaptığı belirlenen B.Ç ve İ.A. isimli 2 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahısların hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

2 şüpheli şahıs, yakalandıktan sonra yapılan yasal işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te bir kurumdan hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement