Gaziantep'te Suriyelilerin Hesap Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te Suriyelilerin Hesap Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı

06.08.2017 00:10  Güncelleme: 01:06

Gaziantep'te Suriyelilerin işlettiği lokantada, Suriyeli müşterilerle işletme sahipleri arasında hesap ücreti nedeniyle kavga çıktı. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Gaziantep'te, Suriye uyruklu kişilerin işlettiği bir lokantada hesap anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Suriyeli 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, gece geç saatlerde Türkmenler Caddesi'nde meydana geldi. Suriyelilerin işlettiği bir lokantada yemek yiyen Suriyeli grup, gelen hesaba itiraz etti. İşyeri çalışanları ile müşteriler arasında başlayan tartışma büyüyerek, av tüfeği, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Gaziantep'te Suriyelilerin Hesap Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı

2 SURİYELİ YARALANDI

Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar, işyeri çalışanı 28 yaşındaki Muhammed Osman ve isimleri öğrenilemeyen 2 Suriyeli'ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Muhammed Osman'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, 2 yaralı ise Dr. Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Gaziantep'te Suriyelilerin Hesap Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı

Polis, kaçan otomobille kaçan 2 Suriyeliyi, olay yerine yakın bir noktada yakalayarak gözaltına aldı. Muhammed Osman'ın cesedi olay yerinden yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Gaziantep'te Suriyelilerin Hesap Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te Suriyelilerin Hesap Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika


Advertisement