Gönen Çayı'ndaki Ceset Arama Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gönen Çayı'ndaki Ceset Arama Çalışmaları

16.02.2016 11:03

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, ceset gördüklerini iddia eden vatandaşların ihbarı üzerine çay ile çevresinde başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, ceset gördüklerini iddia eden vatandaşların ihbarı üzerine çay ile çevresinde başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Gönen Çayı ile çevresinde dün başlatılan arama çalışmalarına, Balıkesir Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ile Çanakkale Emniyet Müdürlüğü su altı ekipleri katılıyor.

Çalışmalar, ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan ve güvenlik kamerası kayıtlarına göre en son motosikletiyle çay üzerindeki bir köprüye ilerlediği tespit edilen İbrahim Çiftçi'nin (33) bulunması amacıyla yoğunlaştırıldı. Gönen Barajı'ndan çaya akıtılan suyun kesilmesinin ardından 7 kilometrelik alanda yürütülen çalışmalarda henüz herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

Tuzakçı Mahallesi'nde Gönen Çayı kıyısında hayvanlarını otlatan bir grup vatandaş, jandarmayı arayarak suda ceset gördüklerini söylemişti. Bunun üzerine Balıkesir AFAD Müdürlüğü ile Çanakkale Emniyet Müdürlüğü su altı ekipleri tarafından arama çalışmalarına dün başlanmıştı. Çalışmalar devam ederken yapılan araştırmada, ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu İbrahim Çiftçi'nin en son çay çevresinde güvenlik kameralarınca görüntülendiği belirlenmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Gönen Çayı'ndaki Ceset Arama Çalışmaları - Son Dakika


Advertisement