Güngören'deki silahlı kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi - Son Dakika
3. Sayfa

Güngören'deki silahlı kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi

Güngören'de aralarında husumet bulunan kişiler arasında silahlı kavga çıktı. Olayda bir kişi bacağından yaralanırken, kavga anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

02.03.2020 23:46  Güncelleme: 00:04

Tozkoparan Mahallesi Cevat Açıkalın Caddesi'nde gerçekleşen olayda Samet T. ile Orkun Ü. henüz bilinmeyen bir sebepten akşam saatlerinde kavga etti. Kavga vatandaşların araya girmesiyle son buldu. Bugün akşam 19.30 sıralarında karşılaşan ikili ve yanlarındaki arkadaşları, tekrar kavga etmeye başladı. Kavga sırasında Orkun Ü. belinden çıkardığı silahla Samet T.'ye ateş açtı.

YERDEKİ YARALIYA VURMAYA DEVAM ETTİ

Silahlı kavgada Samet T. bacağından yaralanırken, Orkun Ü. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bu sırada henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, yerde yatan yaralıya vurmaya devam etti. Kavgayı gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kaçan saldırganı bulmak için çalışma başlattı.

KAVGA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan kavga bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir grubun marketin içinde kavga ederek dışarıya çıktığı, bu sırada Orkun Ü.'nün elinde silahla, Samet T.'ye doğru geldiği görülüyor. Silahın ateş alması sonucu yaralanan Samet T. yere düşüyor. Orkun Ü. olay yerinden kaçarken, henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişi yaralıya yumruk ve tekme atmaya devam ediyor.

Güngören\'deki silahlı kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi

Son Dakika 3. Sayfa Güngören'deki silahlı kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • RojhaT AvaŞiN: bu magandalar yakalanmalıdır başka canlar yanmadan emniyet görevlileri her yerde bu canileri aramalı başka canlar yanmadan adalete teslim edilmelidir cezaevinde bu piskopatları besliyoruz bizim yemediğimiz yemekler bu caniler yiyor bunları hücreye atacaksın ayağına pranga vuracaksın o zaman aklanırlar yoksa yine işbaşında kafalarına göre rajon keserler 8 1 Yanıtla
  • ....: 99 öncesi işe başlayanların işe girişteki hakları iade edilmeli.sonrasına başka çözümler üretilebilir.bu insanlar yıllarca çalıştı.daha erken başlayan emekli olamıyor oyalanıp geç başlayan bu insanlardan önce emekli oluyor.hak bunun neresinde.ayrıca anayasal hak çiğnenmiş oldu.baştan şartları bilmeliydi çalışanlar.ona göre başlamalıydı.bu sorunun çözülmesi gerekiyor.zorla işe gitmenin ne işsizliğe ne halka ne çalışana ne ekonomiye faydası yok.heleki bayanlar için. 3 0 Yanıtla
  • fişek: bunlar maganda deyil adalet olmadığı için böyle oluyor 1 1 Yanıtla
  • .: idam 0 1 Yanıtla
  • lama: Daha neler göreceğiz. 0 1 Yanıtla

Advertisement