Hastalanan Leyla Bebek İçin Ekipler Seferber Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Hastalanan Leyla Bebek İçin Ekipler Seferber Oldu

Hastalanan Leyla Bebek İçin Ekipler Seferber Oldu

Şırnak'ın Başağaç köyünde rahatsızlanan 2 yaşındaki bebek, karla kaplı yolda 112 Acil Servis ve UMKE ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda hastaneye ulaştırıldı.

29.01.2017 15:05  Güncelleme: 15:53

Şırnak merkeze bağlı Başağaç köyünde yüksek ateş şikayetiyle hastalanan 2 yaşındaki bebek, 112 Acil Servis ve UMKE ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu hastaneye ulaştırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu bildirildi.

ŞEHİR MERKEZİNE 30 KİLOMETRE UZAKLIKTA OTURUYORLAR

Şırnak merkeze 30 kilometre uzaklıkta bulunan ve kar nedeniyle yolu kapanan Başağaç köyünde ikamet eden 2 yaşındaki Leyla Anık, aniden ateşi yükselerek rahatsızlandı. Anık'ın ailesi, 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedi. Bunun üzerine sağlık ekipleri ve UMKE ekibi harekete geçti.

Hastalanan Leyla <a class='keyword-sd' href='/bebek/' title='Bebek'>Bebek</a> İçin Ekipler Seferber OlduİLK MÜDAHALESİ KÖYDE YAPILDI

Ekipler, paletli ambulans ve UMKE aracı ile karın yer yer 1 metreyi bulduğu yolu bir saatte geçerek köye ulaştı. Leyla bebek, köyde ilk müdahalesi yapılarak bir saatlik bir geri dönüş yolculuğunun ardından Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hastalanan Leyla Bebek İçin Ekipler Seferber Oldu

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hastalanan Leyla Bebek İçin Ekipler Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement