Her Yerde Aranıyordu 9 Gün Sonra Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Her Yerde Aranıyordu 9 Gün Sonra Yakalandı

Her Yerde Aranıyordu 9 Gün Sonra Yakalandı
22.05.2018 10:16

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde kesim için getirildiği mezbahada sahibinin elinden kaçan 500 kiloluk dana, 9 gün sonra tarlada yakalandı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kesim için getirildiği mezbahada sahibinin elinden kaçan 500 kiloluk dana, 9 gün sonra tarlada yakalandı.

Malkara'nın Ballısüle Mahallesi'nde hayvancılık işiyle uğraşan A.G., ithal kırmızı limuzin cinsi yaklaşık 500 kilo ağırlığındaki danasını kestirmek için 9 gün önce öğle saatlerinde mezbahaya getirdi. Dana, kesim için indirileceği sırada mezbahadan kaçtı. Etrafa da saldıran dana, uzun kovalamacanın ardından kayıplara karıştı. O günden bu yana yakalanması için çalışma başlatılan dana, gece yarısı Gazibey Mahallesi'ndeki Arıtma Tesisi yakınlarında bir tarlanın içinde vatandaşlar tarafından güçlükle yakalandı.

Yakalanan dana, mezbahaya kesime götürüldü. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Her Yerde Aranıyordu 9 Gün Sonra Yakalandı - Son Dakika


Advertisement