İki aracın çarptığı kazada kaynanadan sonra gelin de yaşamını yitirdi - Son Dakika
3.Sayfa

İki aracın çarptığı kazada kaynanadan sonra gelin de yaşamını yitirdi

İki aracın çarptığı kazada kaynanadan sonra gelin de yaşamını yitirdi

Adana Yüreğir'de otomobil ve hafif ticari aracın çarpması sonucu kaynananın hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan gelin de hastanede can verdi.

03.01.2023 08:22  Güncelleme: 09:01

Merkez Yüreğir ilçesi Girne Bulvarı'nda meydana gelen kazada, önce bir otomobilin ardından da hafif ticari aracın çarpması sonucu kayınvalide Elif (74) ve gelini Nazife İlhan (50) ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi.

KAYNANADAN DONRA GELİN DE HAYATINI KAYBETT

Gelen sağlık ekipleri Elif İlhan'ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Nazife İlhan ise Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ancak gece Nazife İlhan da hayatını kaybetti. Cenazeler otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. İki aracın sürüsü de gözaltına alındı. Elif İlhan ve Nazife İlhan'a yolun karşısına geçtikleri sırada önce otomobil ardından da plakalı hafif ticari çarpmıştı.

İki aracın çarptığı kazada kaynanadan sonra gelin de hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki aracın çarptığı kazada kaynanadan sonra gelin de yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement