İnegöl'de minibüs ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İnegöl'de minibüs ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı

İnegöl\'de minibüs ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada minibüs ile çarpışan kamyonetin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 08.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Paşaören ile Hicran Sokak'ın kesiştiği kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Sürücüler ile minibüsteki yolcu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

08.04.2024 10:32  Güncelleme: 10:33

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada minibüs ile çarpışan kamyonetin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Paşaören ile Hicran Sokak'ın kesiştiği kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Paşaören Sokak'ta seyreden sürücü Yusuf Ç. (30) yönetimindeki 34 FJ 8723 plakalı kamyonet, Hicran Sokak'tan çıkan sürücü İsmail D. (21) idaresindeki 19 ADD 565 plakalı minibüse yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrilirken, minibüs askıda kaldı. Kaza sonucu sürücüler ile minibüsteki yolcu Faruk Ç. (32) yaralandı.

Kaza yerine 112 ve polis ile itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan sürücüler ile yolcu ekiplerce kurtarıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polisin kazayla ilgili tahkikatı sürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İnegöl'de minibüs ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement