İstanbul metrosunda bir şahıs uyuşturucu madde kullandı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul metrosunda bir şahıs uyuşturucu madde kullandı

İstanbul'da Kirazlı-Yenikapı seferini yapan metroya binen bir kişinin uyuşturucu madde kullandığı görüldü. Şüpheli, etrafındaki yolculara aldırış etmeden elindeki aparata uyuşturucu koyarak çakmakla yakıp içmeye devam etti. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kendinden geçmiş vaziyetteki kişinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Bu olay, toplu taşıma araçlarında güvenlik konusunu gündeme getirdi.

02.03.2024 09:11  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Kirazlı- Yenikapı seferini yapan metroya binen bir kişinin uyuşturucu madde kullandığı görüldü. Etrafındaki onlarca yolcuya aldırış etmeden elindeki aparata uyuşturucu koyan şüpheli, çakmakla uyuşturucu maddeyi yakarak içmeye devam etti. Hayrete düşüren o anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Kendinden geçmiş vaziyetteki kişinin ayakta zar zor durduğu görüldü. Ortaya çıkan görüntüler bu kadarı da olmaz dedirtirken şüpheli şahsa, istasyonlarda bulunan güvenlik görevlilerinin müdahale edip etmediği merak konusu oldu.

ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Ekipler tarafından kimlik bilgileri belirlenen şüpheli H.A'nın üst aramasında uyuşturucu kullanımında kullanılan bir pet şişe düzeneği ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. "Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan adli işlem yapılan şüpheli, emniyetten serbest bırakıldı.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA GÜVENDE MİYİZ?

Günde 1 milyonun üzerinde yolcunun seyahat ettiği metroda kayda geçen görüntüler, 'toplu taşıma araçlarında ne kadar güvendeyiz?' sorusunu da akıllara getirdi.

İstanbul metrosunda bir şahıs uyuşturucu madde kullandı

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul metrosunda bir şahıs uyuşturucu madde kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • XYZ: Izleyeceginize 112 yi arasaydiniz veya makiniste bilgi verseydiniz, en fazla 2. durakta alirlardi. Esas kabahat izleyenlerde, elindekini dusurse yangin cikacak, öleceksiniz. Cahil misiniz? 88 12 Yanıtla

Advertisement