Kadın İşletmeci, Hırsızı Kovaladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kadın İşletmeci, Hırsızı Kovaladı

Kadın İşletmeci, Hırsızı Kovaladı

İzmir'in Bornova ilçesinde markete girip, kasadan bir miktar para ve kasanın yanında duran cep telefonu çalan hırsıza, işletmeci Neriman Tunç saldırarak parayı kurtardı.

01.11.2016 09:22  Güncelleme: 10:29

İzmir'in Bornova ilçesindeki markete girip, kasada bulunan bir miktar parayla kasa yanındaki cep telefonunu alıp kaçmak isteyen hırsıza, işletmeci 31 yaşındaki Neriman Tunç tepki gösterdi. Marketin diğer ucundan koşarak kasaya gelen ve hırsızın elindeki parayı alan Tunç, daha sonra polise haber verip cep telefonunu çalan hırsızdan şikayetçi oldu.

REYONLARI DÜZENLİYORDU

Olay, Erzene Mahallesi 61 Sokak'taki 'Karınca Market'te geçen pazar günü saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 3.5 yıldır eşi 39 yaşındaki Mehmet Tunç ile birlikte market işleten Neriman Tunç, sabah işyerini açtı. Daha sonra süt reyonunun bulunduğu alana geçen kadın işletmeci, reyonları düzenlemeye başladı.

HIRSIZI PERİŞAN ETTİ

Kasada kimsenin bulunmadığı sırada markete gelen kimliği belirsiz hırsız, kasadaki bir miktar parayla kasa yanındaki cep telefonunu alıp kaçmak istedi. Kasadaki parayı alan hırsız, kendisini fark eden işletmeci Neriman Tunç'un hışmına uğradı.

Kadın İşletmeci, Hırsızı Kovaladı

KOŞARAK GELDİ, PARAYI KURTARDI

Marketin diğer ucundan koşarak kasaya gelen ve hırsızın elindeki parayı alan Tunç, daha sonra polise haber verip, cep telefonunu çalan bu kişiden şikayetçi oldu.

Kadın İşletmeci, Hırsızı Kovaladı

"TELEFONU BİLSEM BIRAKMAZDIM"

Marketteki güvenlik kamerasına da yansıyan olayı anlatan Neriman Tunç, şöyle dedi:

"Saat 07.30 sıralarında, süt reyonunun bulunduğu noktadaydım. Kasa da açıktı. Bir gölge gördüm ve başımı çevirdiğimde hırsızın kasayla uğraştığını fark ettim. Hemen koşarak yanına geldim, elinde paralar vardı, aldım. Telefonumu almış, onu fark etmedim. Daha sonra babam dükkandaydı onu çağırdım, hırsız da kaçıp gitti. Yaklaşık 15 dakika sonra bin 483 TL'ye aldığım telefonumun olmadığını fark ettim. Daha önce böyle bir şey yaşamadık. O an nasıl bir psikolojim vardı bilmiyorum ama korkmadım. Telefonumu aldığını bilseydim peşini bırakmazdım."

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kadın İşletmeci, Hırsızı Kovaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement